Singapore del 2

Singapore del 2

 

Singapore del 2kop

Vi vågnede op i 30 graders varme den 24. december, og forsøgte at lege jul. Vi satte julemusik på, og spiste morgenmad på altanen. Christine og jeg kom på ideen om at spille pakkeleg om aftenen, imens tog drengene en lur ved poolen. Vi gik en tur i byen, som var fyldt med julepynt. Og mennesker i sommertøj. Dét jeg prøver at sige er at trods ihærdige forsøg, var det svært at finde den rette julestemning frem.

Efter en lidt uheldig morgenmads hændelse, hvor Christine og Lasses “ovn” (utilregnelig mini multiovn) brændte vores cookies så meget på, at vi ikke kunne se hinanden igennem røgen i lejligheden, delte vi os op i hold, og Christine og jeg, som dannede det ene hold, gik straks på pakkejagt i byens mange storcentre. Selvom jeg gerne vil give udtryk for, at jeg er den spontane, ubekymrede, “jeg tager det, som det kommer”-type, så er det en lodret løgn, som jeg ikke engang rigtigt kan bilde mig selv ind. Når det kommer til at træffe valg og tage beslutninger, er jeg den mest ubeslutsomme, jeg selv kender. Vi snakker ikke kun de store livsafgørende beslutninger, men også dagligdagens mange små valg, som de fleste nok ikke skænker de store tanker. At vælge mellem to poser havregryn i Føtex, er det rene “Sophie’s Choice” for mig. Kasper mener, jeg gør livet mere besværligt for mig selv. Jeg er enig. Og jeg arbejder med det, men når det omhandler noget med, at gøre mennesker jeg holder af glade, vil jeg gerne gøre det så godt som muligt. Så at finde pakker til pakkeleg, var ingen undtagelse. Projektet tog mange timer, men vi var til gengæld helt tilfredse med vores fund: Superman boxershorts, t-shirt, hue, halstørklæde og mange andre fede ting… Drengene havde brugt 10 minutter i det lokale supermarked, og var vendt tilbage til poolen, om muligt, mere tilfredse end os. Faktisk var de så tilfredse, at de under selve pakkelegen udelukkende gik efter deres egne pakker, hvilket var en enorm provokation for os, SOM FAKTISK HAVDE GJORT OS UMAGE!! Drengene havde svært ved at få armene ned over egen genialitet, da pakkernes indhold blev afsløret. “LUFTRENSER”, udbrød de i kor. Endnu en provokation. Og endda en mandschauvenistisk en af slagsen. Godt Christine og jeg ikke er feminister.

Selvom Kasper og jeg havde aftalt ikke at give hinanden julegaver, havde vi begge snydt og købt symbolske gaver. Vi har en lille tradition som går ud på at finde den mest tacky, turistet souvenirkop i de lande, vi besøger sammen. På den måde får vi hyggelige påmindelser af minder og oplevelser fra den pågældendes kops købssted, når vi drikker en dejlig kop kaffe.
– Kaspers gave blev derfor koppen fra Singapore.
Min gave fra Kasper var en lækker gaveæske fra Bodyshop, som han havde købt, da vi var rasende uvenner i Bangkok. Han er en mærkelig mand… Men hvis vi nu skal dvale lidt i symbolikken, betyder det vel, at han elsker mig, selv når vi hader hinanden. Jeg blev i hvert fald glad – både for gaven og for dén tanke.

Vi havde den hyggeligste aften med tapas, god rødvin og lækre cocktails. Da vi vendte mætte og glade tilbage til lejligheden, havde I derhjemme netop sat jer til bords rundt omkring i de små julehjem, og et lille stik ramte mig trods alt. For selvom vi havde haft en rigtig dejlig aften, blev det aldrig rigtig jul. Min konklusion er derfor, at julen er familien.

Tak til alle jer som har fulgt med. Jeg glæder mig allerede til at tage jer med på min næste rejse. <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Singapore del 2