Acai smoothie bowl med mango og nougat crunch

GLUTENFRI HAVREGRYNSBOLLER MED VALNØDDER, HINDBÆR OG CHOKOLADE

Super lækker morgenmad eller snack. 
GLUTENFRI HAVREGRYNSBOLLER MED VALNØDDER, HINDBÆR OG CHOKOLADE:

– 2 dl havregryn
– 2 bananer
– 3 æbler
– 1 dl hindbær (gerne frosne)
– 1/2 dl hakkede valnødder
– 1/2 dl grofthakket chokolade
– 1/2 dl morbær (eller rosiner, tranebær eller lignende)
– 1/2 tsk. vanilje
– 1/2 tsk. kanel
– en knivspids salt

1. Enten blendes æbler og banan sammen eller også rives æblerne meget fint og bananerne moses med en gaffel. Hældes derefter i en skål.
2. Tilsæt kanel, vanilje og salt og bland sammen.
3. Tilsæt havregryn og bland sammen.
4. herefter tilsættes morbær, valnødder, chokolade og hindbær.
5. Form til kugler eller hæld massen i en smurt muffinform.
6. Bages ved 175 grader i ca. 20 min.

Velbekomme. 🙂

Jeg har fundet inspiration til opskriften på avegankitchen.wordpress.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acai smoothie bowl med mango og nougat crunch