Chokolade mugcake med center af peanutbutter

Gulerodskage-grød med cream cheese frosting

Jeg tror, jeg har fundet min nye yndlings morgenmad. Gulerodskage… som grød!! Så bliver det altså ikke meget bedre – det er nemt, sundt og smager mega lækkert. 

GULERODSKAGE-GRØD MED CREAM CHEESE FROSTING:
Grød:
(En portion)
– 1 dl Havregryn
– 1,5 dl vand
– 1 dl gulerodsjuice (kan erstattes med 1 dl vand mere)
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk ren vaniljepulver
– en knivspids kardemomme
– ca. 1 spsk. sødning som f.eks. honning, sirup, sukrin eller lignende (jeg brugte sukrin gold)
– lidt salt

Kog det hele sammen til det har den ønskede konsistens.

Cream cheese frosting:
50 gram cream cheese – jeg brugte Levevis Frisk Ost, da den har et højt indhold af protein i forhold til f.eks. Philidelphia.
– ca. 1 tsk. limesaft
– ca. 2 tsk. honning

Bland sammen og kom det ovenpå grøden.

Topping:
Hakkede valnødder, rosiner og revet gulerod.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade mugcake med center af peanutbutter