Lakridsgrød

Morgen-æggekage

MORGEN-ÆGGEKAGE:
(til to-tre personer)
– 3 æg
– 150 gram skyr
– 1 hakket løg
-Nogle champignon i skiver
– 2 tomater i både
– Den ønskede mængde feta (jeg bruger den gode, man selv skærer)
– Salt og peber
– Evt. purløg

1. Pisk æg, skyr, salt og peber sammen.
2. Sauter løg og svampe i f.eks. olivenolie.
3. Hæld æggeblandingen over og lad den “tage ved” før tomatbåde og feta fordeles udover.
4. Skru ned på lavt blus og læg låg på panden og lad den stå til æggekagen har den rette konsistens.

Server evt. med lækkert rugbrød – måske hjemmebag? Se opskrifter under “Hjemmebag”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakridsgrød