âś•
Skyr med peanutbutter, granatæble, bagte mandler og lakrids

Pumpkin pancakes

Efteråret er for alvor over os, Halloween nærmer sig med hastige skridt og græskar-temaet på kvisten fortsætter i stor stil.

Denne gang får I opskriften på nogle uhyre lækre græskarpandekager – uhyre, get it?!! đź™‚

PUMPKIN PANCAKES:
– 2,5 dl græskarpuré – enten fra dåse eller hjemmelavet – se vejledning nederst i opslaget.
– 3 dl havregryn
– 3 dl rismælk
– 2 æg
– 2 spsk. kokosolie
– 1 spsk. sirup eller honning eller 2 spsk. sukrin eller sukrin gold.
– 1 spsk. citronsaft eller 1 tsk. æbleeddike.
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk. stødt ingefær
– 1/4 tsk. stødt nelliker
– 1/4 tsk. stødt muskatnød
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver
– Ca. 1/2 tsk. salt

1. Blend det hele godt i en blender.
2. Sørg for, at din pande er ordentligt varm og skru derefter ned på svag/middel varme.
3. Steg små pandekager i kokosolie.

Serveringsforslag:
1. Server pandekagerne med sirup/honning og hakkede nødder.
2. Server pandekagerne med skyr blandet med vanilje og hakkede mandler.
2. Server pandekagerne med en flødeostglasur lavet af 50 gram neutral flødeost, 1 tsk. lime og 2 tsk. honning.

Hjemmelavet græskarpuré:
– Et hokkaido græskar.

1. Vask hokkaido græskaret grundigt.
2. Halver det og fjern kernerne med en ske.
3. Skær græskaret i både.
4. Bag det ved 130 grader varmluft i ca. en time – til de er møre.
5. Lad bådene køle lidt af og fjern skrællen forsigtigt med en kniv – jeg fjernede ikke al skrællen.
6. Blend græskar bådene med en stavblender – tilsæt evt. en smule vand.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyr med peanutbutter, granatæble, bagte mandler og lakrids