Gulerodskage-grød med cream cheese frosting

Skyr med bagte vanilje-æbler, mandler, dadler og mørk chokolade

SKYR MED BAGTE VANILJE-ÆBLER, MANDLER, DADLER OG MØRK CHOKOLADE:
(EN PORTION)
– skyr
– 1 æble
– mandler
– dadler
– mørk chokolade (jeg brugte én uden sukker sødet med sirup)
– lidt ren vaniljepulver

Bag mandlerne ved 150 grader i 15 min.
Bag dadlerne (skåret i stykker) ved 180 grader i 5 min.
Bag æblebåde drysset med vanilje ved 200 grader i 10 min.

Hak lidt mørk chokolade og mandlerne og top en portion skyr med det hele.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodskage-grød med cream cheese frosting