âś•
Bagte æbler med vaniljeskyr og lakrids

Bagte figner med appelsin og kanel med vaniljeskyr og mandler

Så er det blevet rigtigt efterår her på kvisten – regn på skråvinduerne, bagte figner og varm krydder-kakao. 🙂

BAGTE FIGNER MED APPELSIN OG KANEL MED VANILJESKYR OG MANDLER:
– 4 figner
– 1 økologisk appelsin
– lidt kanel
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver
– ca. 2 dl skyr
– en lille håndfuld mandler
– sukrin gold (honning eller sirup kan også bruges)

1. Skær et dybt kryds i fignerne og dryp dem med appelsinsaft.

2. Kom ca. 1 tsk. sukrin gold (smager som brun farin) i hver figen (her kan også bruges honning eller sirup).
3.  Drys med kanel og lidt revet appelsinskal.
4. Bag fignerne ved 200 grader i ca. 8-10 min.
5. Imens røres 2 dl vaniljeskyr op med 1 spsk. sukrin gold (eller honning eller sirup) og ca. 1/2 tsk. ren vaniljepulver.
6. Server fignerne med vaniljeskyr og hakkede mandler – evt. bagte, da det fremhæver smagen.

Bagte mandler:
Bag mandlerne ved 140 grader i ca. 15 min

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte æbler med vaniljeskyr og lakrids