Koldskål med frisk frugt og brændte mandler

Choko-nødde muffins

Jeg er blevet inspireret til denne opskrift af en folder, som fulgte med mit seneste nye indkøb – “FiberHUSK”
(Læs mere om FiberHUSK under “Tips og Tricks”)Det er nogle rigtig lækre, glutenfrie muffins – jeg er allerede fan af FiberHUSK.


CHOKO-NØDDE MUFFINS:
– 50 gram kokosolie
– 4 æg
– 1,5 dl skyr
– 100 gram hasselnødder malet til fint mel i en tør blender
– 50 gram hakkede hasselnødder
– 75 gram kokosmel
– 100 gram chokolade (sukkerfri – f.eks. sødet på stevia – ellers 85 % chokolade).
– 1 most banan
– Ca. 2 dl sødning (f.eks. 1,5 dl sukrin og 1/2 dl agave- eller ahornsirup).
– 4 spsk. FiberHUSK
– 2 tsk. bagepulver

Alle ingredienser røres sammen og fordeles i en smurt muffinform (min har 12 muffin-rum og det passede perfekt med opskriften)
Bages ved 180 grader i 15-20 min.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskål med frisk frugt og brændte mandler