Raw cashew/cheesecake med mandelbund og kirsebærcreme

Orangestænger i nye klæder

Jeg ved, vi er en del, der er blevet afhængige af de to slags trøffelkugler, jeg tidligere har lagt op – find opskrifter under “Søde sager”.

Her får I en ny variant som jeg kalder “Orangestænger i nye klæder”.

– For de her raw figenkugler med kakao og appelsin, minder mig om orangestænger – de smager mega godt, og jeg er helt vild med det crunchy fignerne bidrager med.

ORANGESTÆNGER I NYE KLÆDER:
– 200 gram tørrede figner
– 150 gram mandler
– saft og revet skal fra en øko appelsin.
– 4 spsk. kakao
– 1 tsk. kanel
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– en knivspids salt

1. Kom det hele i en en foodprocessor og blend godt.
2. Rul massen til kugler.

Tip: Vend dem evt. i kakaopulver, lakridspulver, hakkede mandler eller nødder, kokos eller lignende.
Eller overtræk dem med smeltet mørk chokolade.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw cashew/cheesecake med mandelbund og kirsebærcreme