Græskarbrød/kage

Raw cashew/cheesecake med mandelbund og kirsebærcreme

I fredags havde vi besøg af dejlige veninder og venner. – Vi serverede champagne som velkomstdrink, vi nød god italiensk rødvin til 5 forskellige hjemmelavede pizzaer, vi fik den lækreste danske kirsebærvin til desserten og en bailey-rom til kaffen og mine hjemmelavede trøfler (se tidligere indlæg).
Det var en enormt hyggelig aften og nu vil jeg dele en lille bid derfra med jer.. Desserten – for wow, hvor var den god!!

RAW CASHEW/CHEESECAKE MED MANDELBUND OG KIRSEBÆRCREME:

Kagebund:
– 15 medjool dadler (husk at fjerne stenene)
– 2 dl mandler
– En knivspids salt

Giv alle ingredienser til bunden en tur i foodprocessoren – men ikke for længe – lad gerne mandlerne have bid.
Hvis ikke du har en foodprocessor, moses dadlerne med en gaffel og mandlerne får en hurtig tur i blenderen, hvorefter mandler og daddelmosen blandes sammen.
Fordel massen med fingrene i et smurt tærtefad.

Første lag:
– 4 dl cashewnødder (stilles i blød i nogle timer eller natten over)
– 100 gram flødeost som f.eks. philadelphia
– saften fra to øko citroner og revet skal fra én af dem
– 1 dl kokosolie
– 1 dl akaciehonning
– ca. 1/2 tsk. ren vaniljepulver

Kom de udblødte cashewnødder og resten af ingredienserne i en skål og blend det sammen med en stavblender.
Hæld første lag over bunden.

Andet lag:
– 100 gram flødeost
– ca. en dl kirsebær (uden sten)
– ca. 1 spsk. honning
– evt. lidt ren vaniljepulver

Kom ingredienserne til andet lag i en skål og blend med en stavblender.
Hæld andet lag over første lag.

Stil kagen i fryseren i minimum 5 timer.
Tag den ud ca. 15-30 min før servering.


Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarbrød/kage