Chocolademousse

Saltet karamel chia budding

Denne lækre lille sag er både egnet til dessert og til morgenmad. Den smager skønt og sødt som en dessert, og den er sund og næringsrig som en morgenmad.

Skulle chiafrøenes egenskaber være gået nogens næse forbi, får I endnu engang et hurtigt brush-up:
Chiafrø er en superfood, som er sprængfyldt med antioxidanter, omega 3, proteiner, kostfibre, vitaminer og mineraler. Chiafrø kan absorbere op til 12 gange sin egen vægt, hvilket gør det yderst egnet til f.eks. grød/budding.

Læs mere i mit opslag om chiafrø under “Tips og Tricks.

SALTET KARAMEL CHIA BUDDING:
(ca. fire små portioner)
– 4 dl mandelmælk
– 8 spsk. chiafrø
– 7-8 medjool dadler
– 1/2 tsk. salt

Kom det hele i blenderen, giv det en ordentlig tur og stil på køl – gerne natten over.
Server den evt. med bagte hakkede mandler.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolademousse