CITRONMÅNE MED BUTTERBEANS OG LAKRIDS TWIST

Bananmuffins

Vi fik disse sunde og lækre bananmuffins til morgenmad i dag. Jeg synes dog mere de hører ind under kage/dessert-kategorien – eller måske som en del af en skøn hjemmelavet brunch. 

BANANMUFFINS:
(ca. 8 muffins)
– 2 dl groft speltmel
– 1 tsk. bagepulver
– 1 tsk. natron
– 1/2 tsk. kanel
– 3/4 tsk. salt
– 2 spsk. kokosolie
– 2 spsk. mælk efter eget valg (jeg brugte rismælk)
– 1 tsk. ren vanilje eller kornene fra en vaniljestang
– 2 spsk. ahornsirup
– 1,5 spsk. citronsaft
– 2-3 spsk. sukrin
– 2 dl mosede eller blendede bananer
– Evt. mørk chokoladestykker og eller hakkede nødder (jeg lavede mine uden i dag).

1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Bland alle de tørre ingredienser i en skål og alle de våde i en anden.
3. Bland det tørre ingredienser sammen med de våde.
4. Hæld dejen i smurte muffinsforme og bag i 25-30 min.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CITRONMÅNE MED BUTTERBEANS OG LAKRIDS TWIST