âś•
Cilles "eksamenslæsnings fastfood"

Bagte, fyldte svampe

Jeg fandt på en nem og mega lækker ret i dag, som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg spiste den som frokost i dag, men jeg vil også servere den som forret engang.

Er I klar til verdens længste overskrift? 🙂
Her kommer den…

BAGTE PORTOBELLOSVAMPE FYLDT MED AVOKADOCREME MED HYTTEOST OG TRE SLAGS LØG – TOPPET MED REJER OG CITRONSKAL:
(Opskriften giver 3-4 svampe med fyld).
– 3-4 portobellosvampe
– rejer
– 1 avokado
– 2 dl hytteost
– 2 forårsløg
– 1 fed hvidløg
– ca. 2 spsk. purløg
– 1 tsk. citronsaft
– smag til med urtesalt og peber.

1. Skyl svampene, hvis du har tid til at vente på de tørrer – hvis ikke børst da forsigtigt svampene fri for jordrester. Knæk svampestokkene af og dryp dem med lidt olie og drys med salt og peber. Bag dem ved 180 grader i 15 min.
2. Hak alle slags løg.
3. Mos avokadoen i en skål med en gaffel og tilsæt de tre slags løg, citronsaft og salt og peber. Bland forsigtigt hytteosten i.
4. Kom avokadocremen i svampene og top med rejer og evt. lidt revet øko citronskal.

Tip: Jeg bruger en økologisk hytteost med en fedtprocent på 4, da proteinindholdet er højere end i den fedtfattige udgave. Nåå ja, og fordi jeg ikke er fedtforskrækket.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cilles "eksamenslæsnings fastfood"