Wrap i wrap

GLUTENFRI FISKEFILET MED SELLERI FRITTER OG SAUCE TATAR

Fiskefilet med pomfritter i sundere udgave. 🙂

GLUTENFRI FISKEFILET MED SELLERI FRITTER OG SAUCE TATAR:
(ca. til to personer)

SELLERIFRITTER:
– 1 knoldselleri
– 4 klatter smagsneutral kokosolie
– salt

1. Skær knoldselleriet i pomfrit lignende stave og tryk dem tørre med et rent viskestykke. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
2. Fordel 4 små klatter smagsneutral kokosolie ved fritterne og drys med salt.
3. Bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 45 min.

SAUCE TATAR:
– 1/2 dl mayonnaise
– 1 dl skyr
– 2 spsk. kapers
– ca. 1/4-1/2 tsk. sennep
– 1/4 tsk. kokossirup
– en håndfuld krydderurter – jeg brugte dild og persille
– smag til med salt

Bland det hele sammen i en skål.

FISKEFILETER:
– 4 rødspættefileter
– polenta (groft majsmel)
– 1 æg
– citron til servering

1. Pisk ægget med gaffel og vend fiskefileterne i det.
2. Vend dem derefter i en tallerken med polenta.
3. Steg fiskefileterne i smagsneutral kokosolie på en varm pande i ca. tre minutter på hver side.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wrap i wrap