Rødbede brownie

Varm krydder-kakao

Efteråret har ramt os og regnen på skråvinduerne her på kvisten insisterer på varm kakao.

Denne krydrede udgave giver masser af varme og hygge.

VARM KRYDDER-KAKAO:
– 1,5 – 2 dl mælk (jeg bruger rismælk eller mandelmælk)
– ca. 1 spsk. kakaopulver
– ca. 10 gram (svarer ca. til en brik) mørk chokolade – jeg bruger en sødet med kokospalmesukker og med et kakaoindhold på 92%
– ca. en knivspids kanel
– ca. en knivspids kardemomme
– ca. en knivspids ren vaniljepulver
– ca. en knivspids stødt ingefær
– ca. 1/2-1 spsk. sødning som f.eks. sukrin, honning, sirup eller lignende – jeg brugte sukrin gold.

Kom det hele i en gryde og varm det op under omrøring ved middelvarme og nyd en skøn kop varm kakao/chokolade.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbede brownie