Grove burgere med skyrdressing

Wrap i wrap

En nem, sund og lækker frokost/aftensmad.

WRAP I WRAP:
(en portion)
– 1 rugtortilla (levevis)
– 2 æg
– ca. 150 g helbladet spinat
– ca. 80 gram hytteost – evt. den med grillet peberfrugt fra Karolines Køkken.
– lidt sennep
– urtesalt
– friskkværnet peber

1. Bland lidt sennep og urtesalt i hytteosten.
2. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.
3. Steg spinaten på en pande i eksempelvis smagsneutral olie. Krydder med urtesalt og friskkværnet peber.
4. Steg en rugtortilla i lidt olie i ca. 30 sekunder på hver side.
5. Kom lidt olie på panden og hæld derefter æggemassen på. Skrab forsigtigt med en paletkniv mod midten af panden, indtil æggemassen begynder at blive fast. Massen skal have sat sig i bunden, men stadig være lidt flydende på toppen.
4. Kom hytteosteblandingen og spinaten på omeletten.
5. Læg omeletten på rugtortillaen og rul det hele sammen.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove burgere med skyrdressing