Broccolipizza med blommer, figner, gedeost og hjemmerørt balsamico glace

Fuldkornspasta med grøntsager, feta og pesto

Så har Cille været igang i sit vegetariske køkken igen – denne gang med en simpel aftensmad:

Jeg fortsætter jagten på hurtige, nærende frokoster/aftensmad. Her er opskriften på en mættende grov-pasta ret med grøntsager og lidt feta på toppen. Retten er rigtig lækker her i det kolde vintervejr.

1 portion:

– Grov fuldkorns spaghetti (mængde efter appetit)
– 1 løg/rødløg
– 1 fed hvidløg
– 5 store svampe
– 5 cm squash
– 5 cm porrer

– 1 tsk. Soya
– Chili
– Oregano
– Paprika

– 2 tsk. pesto – evt. hjemmelavet (se opskrift under “Tilbehør”).

Sæt spaghettivandet til at koge.

Skær løg, hvidløg, svampe, porrer og squash i tern. Hæld spaghettien i det kogende vand og kog efter anvisning på pakken. Svits løgene i olie og tilsæt grøntsagerne. Krydr med lidt soya-sauce, oregano, lidt chili og lidt paprika. Steg dem til de er møre.

Vend spagettien i pesto og læg de stegte grøntsager ovenpå. Skær noget feta og smuldr det over. Bon appetit!

xxx Cille.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccolipizza med blommer, figner, gedeost og hjemmerørt balsamico glace