Stenalderbrød - mere simpel udgave

Glutenfri knækbrød

Jeg har før lagt en opskrift på nogle vildt lækre knækbrød op, men de her er glutenfri og ligeså lækre.

Glutenfri knækbrød:
(en bradepande)
– 1 dl chiafrø
– 1 dl hørfrø
– 1 dl solsikkefrø
– 1 dl sesamfrø
– 1 dl græskarkerner
– 1,5 dl mandler
– 1/2 dl olivenolie
– 1 æggehvide
– 1 tsk. bagepulver
– 1 tsk. salt

1. Sæt chiafrøene i blød i de 2 dl vand.
2. Giv mandlerne, solsikkekernerne og græskarkernerne en hurtig tur i blenderen, så nogle er blevet til mel og nogle er groftblendet.
3. Bland det derefter sammen med hørfrøene, sesamfrøene, bagepulver og salt.
4. Tilsæt olien og æggehviden til chiafrøene og bland det godt sammen.
5. Bland alt sammen og “ælt” det sammen.
6. Rul massen ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle og skær dem i passende stykker med en pizzaskærer.
7. Bag knækbrødene ved 180 grader varmluft i ca. 40 min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stenalderbrød - mere simpel udgave