Grove gulerodsflutes

Grove pølsebrød

GROVE PØLSEBRØD:
– 50 gram gær
– ½ dl olivenolie
– 2-3 tsk. salt
– 1 æg
– 2 spsk. honning
– ½ liter mælk
– 200 gram skyr
– 400 gram fuldkornsmel (jeg brugte rugmel, grahamsmel og fuldkorns speltmel).
– Ca. 350-400 gram hvedemel
1.Opløs gæren i lunken mælk
2. Rør derefter salt, honning, olie, skyr og æg i også.
3. Tilsæt fuldkornsmelet
4. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen. Dejen bliver ret klistret og behøver derfor ikke den store æltning.
5. Dejen stilles til hævning i minimum en time.
6. Bag pølsebrødene ved 230 grader i ca. 15 min.

Se serveringsforslag under “Hovedmåltider”.

Velbekomme. 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove gulerodsflutes