Glutenfri kanelboller

Stenalderbrød – mere simpel udgave

Stenalderbrød – mere simpel end min seneste udgave.
Det er mega nemt at lave,  det er glutenfrit, paleo, og det smager fantastisk!

STENALDERBRØD:
– 100 gram mandler
– 100 gram valnødder
– 100 gram græskarkerner
– 100 gram solsikkekerner
– 100 gram sesamfrø
– 100 gram hørfrø
– 5 æg
– 1 dl god ekstra jomfru olivenolie
– 2 tsk. Læsø- eller himmalyasalt
– Evt. 2 dl revet gulerod eller squash.

1. Hak evt. mandler og valnødder groft (behøves ikke)
2. bland alle ingredienser, undtaget olien, sammen.
3. Tilsæt olien til sidst.
4. Kom massen i en smurt form
5. Bag brødet i en time ved 160 grader varmluft.
6. Lad brødet hvile 5 min.

OG vupti, det lækreste brød er skabt.

Opskriften er Thomas Rodes fra restauranten Kong Hans.
Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri kanelboller