Acai smoothie

Bananshake med "karamel" stykker

Less is more… Nogle gange er det altså bare det helt simple, der er det aller bedste!

Det her er en af de opskrifter, hvor I må stole på mig, når jeg siger ” PRØV DEN” – for den smager simpelthen så skønt, og meget bedre, end man måske umiddelbart skulle tro.
Hvis I har prøvet den banan softice, jeg lagde op den anden dag, er I måske allerede overbeviste – frosne bananer kan altså bare noget andet.

Denne lækre milkshake er mega god som morgenmad, inden træning, eller når den søde tand melder sig. Plus I får alle fordelene ved at spise bananer, som jeg listede op i indlægget med banan softice.

BANANSHAKE MED “KARAMEL” STYKKER:
(1 portion)
– 3 frosne bananer
– 1,5 dl mandelmælk
– 6 dadler (meget atypisk skal I IKKE bruge dem i bakker denne gang – I skal vælge nogle tørrede, hårde dadler – forklaring følger i vejledningen nedenfor).

1. Fjern skrællen, og kom bananerne i fryseren – evt. natten over.
2. Kom frosne bananer, mandelmælk og dadler i en blender og blend til milkshaken er lækker, og med små stykker af dadler, som smager skønt af karamel.
Udover at det bare er lækkert med de dadelstykker fremmer det også mæthedsfornemmelsen at tygge på noget, i stedet for kun at drikke det.

Læs også de 10 gode grunde til at spise bananer i opslaget med “Banan softice”, som du finder under “Søde sager”.

Velbekomme.  🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acai smoothie