Tortillapizza

Dadler

Hej alle I dejlige mad-entusiast-kompagnoner. 🙂

Jeg skriver ofte, at jeg bruger de dadler, man kan finde i “Frugt og Grønt” afdelingerne rundt omkring. Det gør jeg, fordi det er enormt vigtigt, at det netop er dem, man bruger i mange af mine opskrifter, da de er meget blødere og saftigere end andre dadler. De er derfor langt bedre og nemmere at bruge, da de, i modsætning til andre dadler, kan moses med en gaffel, og opfører sig langt bedre i en blender. Mange andre dadler vil ikke rigtigt blendes helt ud, og de kan i hvert fald slet ikke moses med en gaffel. F.eks. vil det være nærmest umuligt at lave mine trøffelkugler med andre dadler end de friske dadler i bakker, som ses på billedet.

– Det er altså dem, jeg mener, når jeg skriver “medjool dadler” eller “dem i bakker”.

I øvrigt indeholder dadler kostfibre, som giver en god mæthedsfornemmelse, giver en god fordøjelse og forebygger forstoppelse.
Derudover indeholder de B6-vitamin og mineralerne magnesium og kalium.

Dadler er fantastiske til at give sødme i opskrifter, men de er også lækre som en snack, og til at give et energinboost.

Hav en dejlig dag.

Fælleskram fra Kvisten. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortillapizza