Lakridsrod

Morbær

“Morbær hører til gruppen af såkaldte superfoods fordi de har et særligt højt indhold af næringsstoffer med sundhedsfremmende effekt. De indeholder store mængder af bl.a. C-vitamin, jern, protein, fibre, calcium, flavonider samt reservatrol der virker som antioxidant i kroppen. Derudover virker de stabiliserende på blodsukkeret og har i øvrigt en evne til at øge (det gode) kolesterol.”Efter at have læst ovenstående beskrivelse af mulberries på Christine Bondes blog, købte jeg i går en pakke.. Jeg ELSKER dem. De smager bare så godt og er et super alternativ til slik og andre søde sager, når trangen melder sig. De findes i øvrigt også i en udgave med mørk chokolade. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakridsrod