Jordbær softice med havregrynscrumble

Pu-erh, slankende og udrensende te.

Jeg er vild med Pu-erh te, som virker slankende og udrensende.
Jeg har samlet lidt information om Pu-erh the:

?Med sin karakteristiske jordagtige smag og rødbrune farve er Pu Erh i Kina kendt for at have mange sundhedsfremmende egenskaber, og den bliver flittigt brugt i medicinske sammenhænge. Pu Erh bliver jævnligt kategoriseret som slankete, da videnskabelige undersøgelser med jævne mellemrum påviser nye resultater som f.eks. at Pu Erh øger fedtforbrændingen og formindsker kroppens evne til at optage fedt.?

?Pu-erh te stammer fra Yunnan-provinsen i Kina, og er kendt for sine helende og forebyggende egenskaber. Ifølge naturalnews.com kan teen blandt andet tilskrives følgende gavnlige effekter:

1. Udrensende effekt
2. Forbedring af synet
3. Forbedring af blodcirkulationen
4. Reducering af kolesteroltal
5. Kur mod tømmermænd
6. Anti-ageing egenskaber
7. Forebyggelse af kræft ved at angribe frie radikaler i kroppen?

Ren Pu-erh te smager, efter min mening, ikke ret godt. Jeg køber derfor altid min pu-erh te hos ?En og en hel del? i Randers, som har en udgave, der er blandet med vanilje og tørrede citrusfrugter. Den forelskede jeg mig faktisk i, længe inden jeg kendte til pu-erhs gavnlige egenskaber, fordi jeg altid har ment, den smager lidt af Astronaut-is. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær softice med havregrynscrumble