Morbær

Smoothiefrø

“Smoothiefrø” fra urtekram.

“Gør din hjemmelavede smoothie endnu bedre med Urtekrams nye økologiske smoothiefrø: En lækker blanding af hørfrø, græskarkerner, solsikkekerner og sesamfrø, der er fyldt til randen med omega-3, proteiner og kostfibre.

Det er ingen hemmelighed at de rigtige olier er gode for dig og din hud og du kan nu få dine helt egne, frisklavede olier med i købet når du laver smoothies derhjemme. Med den nye smoothiefrøblanding fra Urtekram kan du nemlig opgradere din smoothie helt nemt og enkelt hjemme ved køkkenbordet. Smoothiefrøblandingen består af en sammensætning af frø og kerner, med masser af Omega-3, proteiner og kostfibre.

Når du blender smoothiefrøene med din smoothie, bliver frøene omdannet til olier, og din smoothie bliver endnu mere fantastisk, uden at du skal gøre særligt meget for det.

Så nemt er det:
Blend to spiseskefulde smoothiefrø per smoothie i en tør blender eller kaffekværn og blend dem til pulver. Hæld pulveret sammen med de øvrige ingredienser i din smoothie og blend igen. Og har du en lille rest til overs? Så hæld den i dejen næste gang du bager.”

Jeg brugte den i dag i min smoothie – topdollar! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morbær