Fiberhusk

Test af sukkerfri chokolade

Hjemme-test af mørk chokolade uden “almindelig” sukker.

Her er de chokolader, jeg har i skabet her på kvisten i øjeblikket. De er alle sammen uden “almindelig” sukker og er sødet med alternativer.
– Så skulle der gerne være noget for enhvers smag og præferencer.  

Hvis vi starter fra venstre:

1. Sødet med stevia og har en kakaoindhold på min. 55%.

2. Meget højt kakao indhold på 92% og sødet med kokospalmesukker.

3. Økologisk, kakaoindhold på 70% og sødet med agave sirup og vanilje.

4. Økologisk, sødet med majs malt og ris sirup og kakao indholdet er på 29%.

Sikke en ærgerlig test, at have udnævnt sig selv til smagsdommer i… 😉
Mine favoritter er helt klart nummer 2 og 3 – de smager begge fantastisk og som “rigtig” mørk chokolade både i smag og konsistens.
Den med 92% er meget mørk og anelse bitter. Personligt er jeg vild med balancen – især i opskrifter er den rigtig god at bruge, synes jeg.

Hvilken  chokolade er jeres favorit? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiberhusk