Quinoasalat med pesto og tamari-ristede græskarkerner

Quinoa-mandelgrød med granatæble og lakrids

Jeg håber, I alle har fået en skøn start på en, forhåbenlig, solskinsfyldt uge. 🙂
Jeg fik denne lækre og proteinrige start på dagen.QUINOA-MANDELGRØD MED GRANATÆBLE OG LAKRIDS:
– 1 dl quinoa
– 2 dl mandelmælk
– 1 spsk. mandelsmør
– 1 granatæble
– 2 spsk. sødning (jeg brugte sukrin gold)
– 1/2 tsk. Rålakridspulver fra Urtekram
– et drys ren vanilje fra Urtekram
– lidt salt
– en lille håndfuld hakkede mandler (evt. bagte).

1. Skyl quinoaen og kom den derefter i en gryde sammen med mandelmælken. Lad det simre ved svag varme i ca. 15 min.
2. Tilsæt resten af ingredienserne, undtaget mandler, og rør det sammen.
3. Top med mandler og evt. mere lakridspulver.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoasalat med pesto og tamari-ristede græskarkerner