Fuldkornstærte med kartofler, spinat, svampe og hytteost

Quinoasalat med pesto og tamari-ristede græskarkerner

Perfekt salat til alle de dejlige sommeraftener. 🙂

QUINOSALAT MED PESTO OG TAMARI-RISTEDE GRÆSKARKERNER:
(ca. 4 personer)
– 2 dl quinoa ? jeg brugte den lyse, gule fra Urtekram
– En pose løse edamame bønner
– 1 rødløg
– 1 rød peber
– 1 granatæble
– 1 dl græskarkerner
– 2 spsk. tamari soja (Urtekram)
– ca. en dl af ?Verdens bedste pesto?

1. Skyl og kog quinoaen som anvist på pakken.
2. Kog noget vand og hæld det over edemame bønnerne. Lad dem ligge i vandet i ca. 10 min.
3. Rist græskarkernerne på en tør pande til de er gyldne. Tag panden af blusset og tilsæt 2 spsk. tamari soja.
3. Hak løg og rød peber som du ønsker det.
4. Skær granatæblet over og fjern kernerne ? evt. med en gaffel.
5. Bland quinoa, edemame bønner, hakket rødløg og rød peber og kernerne fra granatæblet sammen i en skål.
6. Kom pestoen i salaten og rør det forsigtigt sammen.
7. Drys med de tamari ristede græskarkerner.

Opskrift på ?VERDENS BEDSTE PESTO?:
– Et bundt økologisk basilikum
– Et bundt økologisk persille
– 2 dl god olivenolie
– 3 fed hvidløg
– 75 gram pinjekerner
– 75 gram god parmesan ost
– 1/2 spsk. honning
– 1/2 spsk. citronsaft
– ca. 1/2 tsk. salt
– lidt friskkværnet peber

1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.
2. Vask krydderurterne og brug alle bladene.
3. Bland det hele sammen i en blender og blend (eller en foodprocessor, hvis man har sådan én – kommer an på, hvilken konsistens, man ønsker).

Velbekomme. 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkornstærte med kartofler, spinat, svampe og hytteost