Quinoa-mandelgrød med granatæble og lakrids

Kold grød med kokos og ananas

Pina Colada in a jar? Og så til morgenmad ? skønt. 🙂
Denne morgenmad kan nemt og hurtigt forberedes dagen inden, så man sparer tid om morgenen.

KOLD GRØD MED KOKOS OG ANANAS:
(en portion)

Aftenen inden laves den kolde grød og topping 1.

Kold grød:
– 1 dl havregryn
– 1 spsk. chiafrø
– 1,5 dl kokosmælk
– 1 dl vand
– ½ spsk. kokosblomst sirup
– Et lille drys salt

Bland alle ingredienserne til den kolde grød sammen og stil det på køl natten over.

Topping 1:
– 1 dl skyr
– 1 spsk. kokosblomst sirup
– ¼ tsk. ren vaniljepulver fra Urtekram eller kornene fra ½ vaniljestang

Bland alle ingredienserne til topping 1 sammen og stil det på køl natten over.

Den følgende morgen laves topping 2. Alternativt kan man bare toppe med frisk ananas.

Topping 2:
– ¼ ananas
– 1 tsk. kokosolie
– 1 spsk. kokossukker eller kokosblomt sirup

1. Skær ananas i tern.
2. Kom kokosolie i en kasserolle.
3. Når kokosolien er varm tilsættes kokossukker/kokosblomst sirup og derefter ananastern.
4. Varm det hele godt op under omrøring i nogle minutter. Det er færdigt, når ananasternene er varme og karameliserede.

Topping 3:
– En lille håndfuld kokoschips ? evt. ristede.

Anretning:

Anret i lag. Start med den kolde grød, derefter med topping (skyr) 1, derefter topping 2 (ananas) og drys med ristede kokoschips til sidst.

Velbekomme.

Lidt om kokosblomst sirup:

?Cosmoveda?s Kokosblomst sirup består af saft udvundet fra økologiske kokosblomster. Den aromatiske, mørke sirup kan anvendes til at søde dine desserter, drikke og madretter. Kokossiruppen kommer fra Cosmoveda?s økologiske projekt i Sri Lanka.?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoa-mandelgrød med granatæble og lakrids