Kold grød med kokos og ananas

Denne morgenmad kan nemt og hurtigt forberedes dagen inden, så man sparer tid om morgenen.
KOLD GRØD MED KOKOS OG ANANAS:
(en portion)
Kold grød:
– 1 dl havregryn
– 1 spsk. chiafrø
– 1,5 dl kokosmælk
– 1 dl vand
– ½ spsk. kokosblomst sirup
– Et lille drys salt
Bland alle ingredienserne til den kolde grød sammen og stil det på køl natten over.
Topping 1:
– 1 dl skyr
– 1 spsk. kokosblomst sirup
– ¼ tsk. ren vaniljepulver fra Urtekram eller kornene fra ½ vaniljestang
Bland alle ingredienserne til topping 1 sammen og stil det på køl natten over.
Den følgende morgen laves topping 2. Alternativt kan man bare toppe med frisk ananas.
Topping 2:
– ¼ ananas
– 1 tsk. kokosolie
– 1 spsk. kokossukker eller kokosblomt sirup
1. Skær ananas i tern.
2. Kom kokosolie i en kasserolle.
3. Når kokosolien er varm tilsættes kokossukker/kokosblomst sirup og derefter ananastern.
4. Varm det hele godt op under omrøring i nogle minutter. Det er færdigt, når ananasternene er varme og karameliserede.
Topping 3:
– En lille håndfuld kokoschips ? evt. ristede.
Anretning:
Velbekomme.
Lidt om kokosblomst sirup:
?Cosmoveda?s Kokosblomst sirup består af saft udvundet fra økologiske kokosblomster. Den aromatiske, mørke sirup kan anvendes til at søde dine desserter, drikke og madretter. Kokossiruppen kommer fra Cosmoveda?s økologiske projekt i Sri Lanka.?
Ingen kommentarer endnu