Mandelblondies

Kokosblondies med jordbær og hvid chokolade glasur

De her blondies har fået sit navn, fordi de har samme svampede konsistens som brownies, men ikke har den mørke kakao/chokolade farve.Den smager bedst, når kagen har sat sig, og har været på køl – så lav den evt. dagen inden, den skal spises. Skal spises med ske.

Indeholder ikke gluten og laktose, men en masse proteiner fra kikærterne, som i øvrigt ikke kan smages.

KOKOSBLONDIES MED DANSKE JORDBÆR OG HVID CHOKOLADE GLASUR:
– 1 dåse kikærter
– 1 dåse kokosmælk (ikke light – der er bare mere vand i)
– 2 dl kokosmel
– 3 dl havregryn
– 2 æg
– 1 dl kokosolie eller
– 3 dl kokossukker
– 2 tsk. ren vanilje
– 1 spsk. bagepulver
– 1/2 tsk salt
– 300 gram jordbær

1. Tænd ovnen på 175 grader
2. Kom alle ingredienserne, undtaget jordbær, i en blender og blend grundigt.
3. Skær jordbærrene i halve og bland dem derefter i kagedejen.
4. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 45 min.

HVID CHOKOLADE GLASUR:
– 3 spsk. Kakaosmør
– 3 spsk. Kokosblomstsirup
– 3 spsk. Cashewsmør
– 1 tsk. ren vanilje

1. Smelt kakaosmøren ved meget svag varme og bland derefter det hele sammen i en skål.
2. Kom glasuren på den afkølede kage.

Jeg pyntede med frysetørrede jordbær.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandelblondies