Mine yndlings grovboller

Mandelblondies

Jeg bliver nogle gange spurgt, om jeg ikke går glip af meget pga. min sunde livsstil. Mit svar er, at jeg (meget) ofte spiser kage til morgenmad. 😀De her blondies – som har fået sit navn, fordi de har samme svampede konsistens som brownies, men ikke har den mørke kakao/chokolade farve – smager for det første SKØNT, og så indeholder de hverken sukker, gluten eller laktose, men til gengæld en masse proteiner.
Med andre ord – de er perfekt som morgenmad! Eller dessert, selvfølgelig. 🙂

MANDELBLONDIES:
– 1 dåse kikærter
– 1 dl æblemos
– 3 dl mandelmælk
– 2 dl havregryn
– 1 dl affedtet mandelmel tilføj til kurv
– 2 spsk. mandelsmør tilføj til kurv
– 3 bananer
– 2 tsk ren vaniljepulver tilføj til kurv
– 1,5 dl sødning (jeg brugte 1 dl sukrin gold og 1/2 dl honning). tilføj sukrin gold til kurv
– 1 tsk kanel
– 2 spsk. olivenolie
– 1 tsk. øko bagepulver tilføj til kurv
– 1 dl hakkede mandler
– 1/2 tsk himalayasalt tilføj til kurv

1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
2. Skyl kikærterne og kom derefter alle ingredienserne, undtaget mandlerne, i en blender og blend grundigt.
3. Bland de hakkede mandler i kagedejen.
4. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 40 min.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings grovboller