Mandel-choko-lakrids grød med et strejf af citronskal

Chokolademousse med espresso

Chokolademousse med espresso

Mangler du lige den helt perfekte dessert til weekenden? Så indstil søgningen, for her er den – chokolademousse med espresso. 🙂

Espressoen fremhæver chokoladesmagen og det hele går ligesom op i en højere enhed. Samtidig får vi proteiner fra skyren, sunde fedtsyrer og vitaminer fra avocadoen og antioxidanter fra kakaoen. Helt perfekt kombi på alle tænkelige måder.

Jeg har i øvrigt lige spist den til morgenmad – det fungerede den skam også fint til. 😀

Chokolademousse med espresso:
(en portion)
– 1 avocado
– 1 dl skyr
– 2 spsk. kakao
– 4-5 dadler (dem i bakker)
– 2 spsk. espresso (eller stærk kaffe)
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

Kom det hele i en skål og blend det med en stavblender.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Ren vaniljepulver, øko
Kakaopulver, øko
Raw kakaopulver, øko

Skriv en kommentar

  • Amalie

    Hej 🙂 hvilken slags skyr er bedst at bruge?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephaniebak

      Hej Amalie 🙂
      Jeg bruger økologisk skyr. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandel-choko-lakrids grød med et strejf af citronskal