âś•
Tunmousse med dild og ramsløg

Bananwrap med peanutbutter og chokolade

BANANWRAP MED PEANUTBUTTER OG CHOKOLADE:
(1 stk.)
– 1 rugtortilla fra Levevis
– 1 banan
– peanutbutter tilføj til kurv
– ca. 1 brik mørk chokolade. Jeg bruger Vivani 92% sødet med kokossukker tilføj til kurv
– kokosolie til stegning tilføj til kurv
1. Steg rugtortillaen i kokosolie på en middelvarm pande i ca. 20 sekunder på hver side.
2. Smør tortillaen godt med peanutbutter og riv derefter chokoladen på er rivejern udover den peanutbuttersmurte tortilla.
3. Rul bananen ind i den.Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunmousse med dild og ramsløg