Om dagens første kop kaffe og danskernes "socialfobi"

Cille

Der er kommet en del nye til her på Kvisten på det seneste – velkommen til jer alle sammen.

Til jer der ikke allerede ved det, har vi en gæsteblogger, der indimellem kigger forbi her på “Køkkenet på Kvisten”.
Hun hedder Cille, hun er min ældste lillesøster, hun er studerende, vegetar og super sej. Derudover er hun på mange måder min modsætning, men også en af mine aller tætteste. Vi supplerer og udfordrer hinanden enormt godt – også i vores holdninger til mad, sundhed, træning og livet generelt.
Cille og jeg flyttede ind på Kvisten sammen i tidernes morgen – det var faktisk hende der fandt lejligheden – og det var også hende, der opfordrede mig til at starte “Køkkenet på Kvisten”, som i øvrigt startede som en lille gruppe for familie og venner.
Jeg havde aldrig forestillet mig den udvikling, det hele har taget, og jeg vil endnu takke jer alle, som følger og “snakker” med herinde – I er for skønne.

Som I kan høre, har Cille været med i kulissen hele tiden, men engang imellem træder hun frem i lyset. Tag godt imod hende – hun er alletiders.

Glæd jer til senere i dag, hvor der kommer et opslag fra Cille.

Fælleskram fra Cille og Steph.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om dagens første kop kaffe og danskernes "socialfobi"