âś•
Tæt på

Velkommen til Kvisten

Så er dørene til min nye blog og webshop slået op, og i den forbindelse vil jeg gerne byde jer hjerteligt velkomne med en konkurrence. 🙂
?
Jeg udlodder i alt seks af disse lækre sæt fra DinSundhed ? altså tre af hver – af henholdsvis Oil of Life Premium med Aroniasaft (værdi: 336 kr.) og Oil of Life Beauty med Aroniasaft (værdi: 296 kr.).

Jeg trækker lod og finder de seks heldige vindere mellem alle jer, som lægger en ordre på webshoppen herinde inden denne måneds udløb.

At tage olier fra DinSundhed blandet op med Aroniasaft – Livets Saft – den stærkeste kendte naturlige antioxidant, er blevet en del af de uundværlige, faste, daglige rutiner for både Kasper og mig. Og hvis du spørger mig, at det noget af det bedste, du kan gøre for dig selv!

Alle olier fra DinSundhed er økologiske, veganske, ekstra jomfruolier, uraffinerede og absolut koldpressede ved lav temperatur og har dermed den højeste kvalitet, længste holdbarhed og er den ultimative Nr. 1 på markedet – både i kvalitet og pris.

Fedtsyrernes grundlæggende funktion er deres påvirkning og beskyttelse af kroppens celler.
Olierne fra DinSundhed er for dig, som ønsker:
Mere energi, et stabilt blodsukker, højere fedtforbrænding, bedre fordøjelse, bedre restitution efter træning og pænere hud ? både hvis du blot ønsker en smuk, sund glød – men også hvis du har hudlidelser som eksempelvis akne, psoriasis, eksem eller lignende.

Lidt info om produkterne, du kan vinde…

Oil of Life Premium:
Er du vegetar, veganer eller undgår fisk og fisketilskud, er der heldigvis andre metoder at få omega-3 på. Oil of Life Premium fra DinSundhed er økologisk certificeret og indeholder økologisk hørfrø og kæmpenatlysolie tilsat vegetarisk DHA.
DHA er tilsat i den mængde, der opfylder den eneste EFSA godkendte Health Claim under artikel 13.1 i EU?s lovgivning: ved daglig indtagelse af 250 mg DHA bidrager dette til:
? opretholdelse af normal hjernefunktion
? opretholdelse af normalt syn
? den normale funktion af hjertet

Oil of Life Beauty:
En perfekt blanding af økologiske olier, som alle kendt for deres aktive egenskaber for kvindelig skønhed.
Fedtsyrerne er økologiske, høj kvalitet, koldpresset, uraffineret hørfrøolie og kæmpenatlysolie, med alle aktive plantestoffer i behold.

Aronia Saft ? Livets Saft:
Den stærkeste kendte naturlige antioxidant, Aronia ? Livets Saft, som sammen med indtag af gode vitaminer og mineraler, kan give kroppen det stærkest mulige antioxidant forsvar, saften indeholder alle kendte biologiske aktive stoffer, der også findes i solbær, hyldebær, blåbær, brombær, blå druer, kort sagt alle mørke bærs aktive indholdsstoffer i et eneste bær.

Læs mere om produkterne på webshoppen.

De heldige vindere bliver fundet lørdag den 1. november. 🙂

Kæmpe fælleskrammer fra
Stephanie.

Skriv en kommentar

 • Ann

  Hvor meget tager i af det om dagen? Det synes jeg ikke jeg kan finde noget om nogle steder 🙂

  Siden  ·  Svar pĂĄ kommentar
  • Stephaniebak

   Jeg tager 3 spsk. om morgenen efter jeg har spist. Kasper tager 4 spsk. Jeg vil sige, du mindst skal tage 2 spsk. 🙂

   Siden  ·  Svar pĂĄ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tæt på