Madfusionens interview med Køkkenet på Kvisten

Snickersruller

Da jeg var lille, spiste jeg ristet toastbrød med nutella og peanutbutter – en skive med hver – og så klappet sammen.
Det her er en noget optimeret udgave af det. 😀

Dadlerne smager af sød karamel og sammen med peanutbutter og chokoladen, minder det lidt om snickers – men det, der gør den rigtig lækker, er, at blandingen kommes i den lune, sprøde rugtortilla.

SNICKERSRULLER:
– 1 rugtortilla fra Levevis
– 5 dadler (de bløde, saftige i bakker)
– peanutbutter tilføj til kurv
– ca. 1 brik mørk chokolade. Jeg bruger Vivani med en kakaoprocent på 92 tilføj til kurv
– lidt kokosolie til stegning tilføj til kurv

1. Steg rugtortillaen i kokosolie ved middelvarme i ca. 10 sekunder på hver side.
2. Tag den af panden og smør den med peanutbutter.
3. Mos dadlerne med en gaffel og smør det på også.
4. Riv den mørke chokolade udover og rul den derefter sammen.
5. Varm den på panden i nogle minutter og vend den regelmæssigt – indtil den er sprød på overfladen.

Velbekomme. 🙂

OBS! Jeg trækker lod og finder seks heldige vindere mellem alle jer, som lægger en ordre på webshoppen herinde inden denne måneds udløb.
Jeg udlodder i alt seks lækre sæt fra DinSundhed – tre af hver – af henholdsvis Oil of Life Premium med Aroniasaft (værdi: 336 kr.) og Oil of Life Beauty med Aroniasaft (værdi: 296 kr.).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madfusionens interview med Køkkenet på Kvisten