Pandekager med kokos, lucuma og yacon

Fyldte juledadler

Sidste år i december rejste Kasper og jeg rundt i Thailand.  Jeg lod narcissten i mig få frit spil, og lavede en ærlig, personlig of til tider lidt grænseoverskridende “blog”, I kunne følge på facebooksiden “En rundrejse i Thailand, mit sind og min verden” – den er efterfølgende også lagt op herinde under kategorien “Rejser”.

Den 12. december rejser vi endnu engang ud i verden – denne gang i tre uger – og I er selvfølgelig inviteret med på vores tur igennem endnu en personlig beretning om vores rejse, vores oplevelser og mine tanker – som til tider stikker lidt af. 🙂 Det betyder jo så også, at vi igen i år ikke er hjemme i julen, som jeg ellers elsker… Derfor leger jeg jul fra nu af. Lidt ligesom butikkerne. 😀

Så værsgo’ – her får I en dejlig snack/dessert – som er perfekt som julesnack eller en slags konfekt, og den kan varieres efter smag og behag. Mange tror, de ikke kan lide dadler – og hvis du er én af dem – vil jeg altså råde dig til at prøve igen. For at sige, at man ikke kan lide dadler, er efter min mening, det samme som at sige, man ikke kan lide karamel. 🙂

JULEDADLER:
– dadler
– peanutbutter tilføj til kurv
– mørk chokolade (jeg bruger på Vivani 92% sødet med kokossukker. Tilføj til kurv

Hvis du bruger dadler med sten, starter du med at fjerne dem forsigtigt. Ellers åbner du forsigtigt de halvskårne dadler og kommer fyldet deri, som i det her tilfælde er peanutbutter og mørk chokolade.

Prøv også at blande peanutbutter – eller en anden nøddesmør som eksempelvis mandel- eller hassselnøddesmør – op med lidt kakao, kanel, appelsin, appelsinskal, citron, vanilje eller lignende.
Eller kom en mandel eller nød i også. – Mandler/mandelsmør smager lidt som marcipan sammen med dadler og hasselnødder/hasselnøddesmør smager som nougat sammen med dadler og kakao eller chokolade.
Der er mange lækre muligheder – brug jeres fantasi. 🙂

Se følgende produkter:

Mandelsmør
Hasselnøddesmør
Kakaopulver
Ren vaniljepulver

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager med kokos, lucuma og yacon