Hotdogs med broccolifritter og ærte-avocadocreme

Kyllingefrikadeller med kold sød kartoffelsalat

KYLLINGEFRIFADELLER MED KOLD SØD KARTOFFELSALAT:

Kold sød kartoffelsalat:

  • 500 gram søde kartofler
  • 2 dl skyr
  • 3 hakkede forårsløg
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. æbleeddike
  • 2 tsk. honning
  • smag til med krydderurtesalt og friskkværnet peber
  1. Skræl de søde kartofler, halver dem og kog dem i krydderurtesaltet vand i 15 min. Kom dem derefter i en skål og stil dem på køl.
  2. Bland resten af ingredienserne sammen til en dressing. Stil den på køl.
  3. Når de søde kartofler er blevet kolde, vendes de forsigtigt i dressingen. Stil den på køl minimum en time ? og gerne natten over.

Kyllingefrikadeller:

(ca. 14-16 stk.)

  • 400 gram hakket kylling
  • 2 æg
  • 2 dl havregryn
  • 200 gram hytteost
  • 1/2 revet aubergine
  • 2 revne gulerødder
  • 3 hakkede forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 hakket rød chili
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 håndfuld hakket dild
  • revet skal fra en øko citron
  • 2 tsk. ramsløg
  • 1 spsk. krydderurtesalt
  • friskkværnet peber
  1. Bland alle ingredienserne godt sammen til en fars og stil den derefter på køl i minimum en halv time, så den kan sætte sig.
  2. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
  3. Form farsen til kyllingefrikadeller og bag dem i 25 min.

 

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotdogs med broccolifritter og ærte-avocadocreme