Tun-æggekage

Mazarinkage med chokolade ganache

Fuck Janteloven!

Jeg har overgået mig selv med den her mazarinkage. – Faktisk så meget at jeg lavede en lille sejrsdans, da jeg smagte den. 😀

Her er så opskriften på mazarinkagen, som fik mig til at udbryde i spontan dans af glæde over hvor god den blev… Og lidt over hvor god jeg er. 😀

Den er ganske enkelt perfekt! Smagen af marcipan, konsistensen, den dybe karamelsmag fra kokossukkeret, OG lad mig slet ikke komme i gang med chokolade ganachen – åhh hvilken ganache…

Jeg byder op til dans – LAV DEN! 🙂

Mazarinkage:
– 100 gram fedtreduceret mandelmel
– 200 gram kokossukker
– 4 æg
– 100 gram æblemos (jeg bruger den fra Urtekram, som kan købes i eksempelvis Føtex)
– 50 gram mandelsmør
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. øko bagepulver

1. Tænd ovnen på 160 grader
2. Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Tilsæt æblemos og mandelsmør og pisk igen.
4. Tilsæt vaniljepulver, bagepulver og mandelmel og pisk en sidste gang.
5. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

Chokolade ganache:
– 1 avocado
– 100 gram Vivani chokolade 75% (sødet med kokossukker)
– 4 spsk. kokossukker
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

1. Smelt chokolade og kokossukker over vandbad.
2. Kom den smeltede chokolade, avocadoen og vaniljen i en skål og blend det sammen med en stavblender.
3. Kom det på den afkølede mazarinkage og stil den på køl, så chokolade ganachen kan stivne.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Fedtreduceret mandelmel, øko
Mandelsmør, øko
Kakaopulver, øko
Kokossukker, øko
Bagepulver, øko
Ren vaniljepulver, øko
Vivani chokolade 75%, øko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tun-æggekage