Fra Kvist til Humle - og hvordan det hele startede...

Først til mølle

I dag klokken 16.00 åbner jeg op for tilmeldinger til en aften i køkkenet med mig, hvor vi laver sunde, søde sager.

OG DET ER FØRST TIL MØLLE!! 🙂

Der er plads til 20 personer…

Kunne du tænke dig en hyggelig aften i det søde køkken i selskab med mig? Vil du spise lækre kager og samtidig være sund?

Så træk i forklædet og kom og vær med i køkkenet den 8. december klokken 17.30 på Tirsdalens skole i Randers. Vi laver forskellige sunde, næringsfulde lækkerier uden at gå på kompromis med smagen. Tværtimod! – Uden brug af sukker, gluten og laktose -Rene, naturlige og økologiske råvarer I samarbejde med Klub Randers har jeg afholdt tre udsolgte kurser magen til dette – og nu er det jeres tur til at få tilbuddet. 🙂

Da kurset egentligt var lavet til nogle, der ikke følger “Køkkenet på Kvisten” i forvejen, vil de garvede følgere måske kunne kende to af opskrifterne, da de ligger på min hjemmeside i forvejen.

Vi laver denne aften: ? Kanelsnegle ? Konfekt ? En overraskelse (en helt ny opskrift) 🙂

Så hvis I har lyst til en hyggelig aften, hvor vi bager, sætter jeres smagsløg på prøve, snakker om kost og sundhed, hvor jeg deler ud af gåde råd, tips og tricks – og hvor I kan stille mig en masse spørgsmål, så meld jer til hurtigst muligt.

Tilbuddet kan købes på www.koekkenetpaakvisten.dk fra klokken 16.00

Pris: 250 kroner pr. person.

Jeg glæder mig til at se jer.

Kram fra Stephanie.

 • Stephanie Anne Bak
  Stephanie Anne Bak

  I dag klokken 16.00 åbner jeg op for tilmeldinger til en aften i køkkenet med mig, hvor vi laver sunde, søde sager.

  DET ER FØRST TIL MØLLE!!

  Der er plads til 20 personer…

  Kunne du tænke dig en hyggelig aften i det søde køkken i selskab med mig? Vil du spise lækre kager og samtidig være sund?

  Så træk i forklædet og kom og vær med i køkkenet den 8. december klokken 17.30 på Tirsdalens skole i Randers. Vi laver forskellige sunde, næringsfulde lækkerier uden at gå på kompromis med smagen. Tværtimod!

  – Uden brug af sukker, gluten og laktose – Rene, naturlige og økologiske råvarer

  I samarbejde med Klub Randers har jeg afholdt tre udsolgte kurser magen til dette – og nu er det jeres tur til at få tilbuddet.

  Da kurset oprindeligt er udviklet til personer, der ikke følger “Køkkenet på Kvisten” i forvejen, vil de garvede følgere måske kunne kende to af opskrifterne, da de ligger på min hjemmeside i forvejen.

  Vi laver denne aften: ? Kanelsnegle ? Konfekt ? En overraskelse (en helt ny opskrift)

  Så hvis I har lyst til en hyggelig aften, hvor vi bager, sætter jeres smagsløg på prøve, snakker om kost og sundhed, hvor jeg deler ud af gåde råd, tips og tricks – og hvor I kan stille mig en masse spørgsmål, så kan tilbuddet købes på www.koekkenetpaakvisten.dk fra klokken 16.00.

  Pris: 250 kroner pr. person.

  Jeg glæder mig til at se jer.

  Kram fra Stephanie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Kvist til Humle - og hvordan det hele startede...