Køkkenet på Kvisten på besøg i Aalborg

Så er det i morgen. Måske…

Så er det i morgen, jeg rejser mod varmere himmelstrøg. Måske…
Jeg lovede jer spænding fra start, pga. at jeg, som den laissez faire-type jeg er, skal rejse alene til New York, hvor Kasper, som ellers plejer at være min redningsmand i denne slags situationer, venter på mig i lufthavnen. Og som om, at det i sig selv ikke var spændende nok, så har vejrguderne også lige valgt at sende deres bidrag i form af sne og storm… Måske orkan. Jamen, super!

Nå, men under alle omstændigheder – også med vejret og mig selv imod mig – starter min rejse i morgen.
I morgen tidlig kører jeg med min far til København, hvor jeg så mødes jeg med min ældste ven – min barndomsven, som jeg nærmest hang sammen med fra vi var to år og igennem hele vores barndom – og kaffer den med ham, inden flyet, forhåbentligt, flyver mig til New York. 🙂

Nå, jeg tror, jeg vil gå i gang med at pakke… 😀

Hej så længe. 🙂

Læs om sidste års kaotiske start på vores rejse HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køkkenet på Kvisten på besøg i Aalborg