Hjerteligt velkommen til Caymanøerne?

Kransekagetoppe

kransekagetoppekransekagetoppe

Jeg ønsker jer alle sammen en glædelig 4. søndag i advent her fra varmen. 🙂

Og selvfølgelig skal I have endnu en opskrift i adventsgave…

Da det jo også snart er nytår, synes jeg, at en opskrift på sunde, sukkerfrie kransekage toppe med kun fem ingredienser, er en oplagt og god gave til jer. 🙂

Jeg håber, I er enige?! 🙂

Så værsgo’ – kransekagetoppe uden sukker, gluten og laktose. 🙂

De er i øvrigt super nemme og hurtige at lave, hvilket jeg tænker, I er glade for her i den travle juletid. 🙂

Kransekagetoppe:
(ca 25-30 stk.)
– 400 gram mandler
– 1 dl kokossukker eller sukrin gold
– 5 æggehvider
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– Vivani 75% (sødet med kokossukker) til at dyppe dem i

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
2. Kom mandlerne, sukrin gold og vanilje i en blender og blend til mandlerne er blevet til fint mel.
3. Kom det i en skål og bland derefter æggehviderne i og rør det grundigt sammen.
4. Kom massen i en sprøjtepose og lav kransekagetoppene på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom evt. en mandel eller nød på toppen.
5. Bag dem i ca. 7-8 minutter – til de er gyldne.
6. Smelt chokoladen over vandbad og dyb kransekagetoppene i chokoladen.

Velbekomme. 🙂

Tilføj til kurv:
Sukrin Gold
Ren vaniljepulver, øko
Vivani chokolade 75%, øko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjerteligt velkommen til Caymanøerne?