Chokoladeroulade

Bagte beder med drys

Her i vinteren er det med at nyde de søde danske beder i butikkerne, som findes i et utal af varianter. Gulbeder, rødbeder, bolsjebeder. De smager dejligt sødt og ser skønne farverige ud på tallerkenen. Og så er de super nemme at tilberede.

BAGTE BEDER MED DRYS:
– Beder
– Olivenolie
– Sesamfrø, nigellafrø, hørfrø eller hvad du har i køkkenskabet (-:

1. Tænd ovnen på 175 grader
2. Skær bederne i tynde skiver
3. Put dem i en frysepose og hæld olivenolie over til alle bedeskiverne er olierede
4. Hæld bederne ud på en bageplade med bagepapir og fordel dem
5. Hæld drys på
6. Bag til de er let sprøde

Bederne smager godt som forret eller til bagt fisk med frisk salat på siden.

God arbejdslyst til dem, som endnu har en arbejdsdag foran sig og god weekend til de heldige. 🙂

Weekendshilsner fra Cille

Skriv en kommentar

  • Amalie

    Mums – det skal jeg til at lave nu her! Men skal time det til jeg får gæster – ved du ca. hvor lang tid der går, før bederne er sprøde? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephaniebak

      Hej Amalie 🙂
      Du kan nok ikke bruge et svar til så meget nu. Jeg håber de blev sprøde og lækre! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladeroulade