Bagte beder med drys

Pære-banankage med hvid chokoladeglasur

Som I nok har bemærket, er jeg stor fan af at bruge usødet, økologisk æblemos i kager. Nu har Urtekram lavet en pæremos, jeg har jeg lavet en lækker kage, og jeg synes, du skal gøre det samme. 🙂

I én af de næste kager, jeg lægger op (jeg har tre mere klar til jer, som I virkelig kan se frem til), skal I også bruge kakaosmør – som giver den her voldsomt dejlige smag af hvid chokolade – så I kan lige så godt få den købt.

Pære-banankage med hvid chokoladeglasur:

Pære-banankage:
– 4 bananer
– 2 dl pæremos (nyhed fra Urtekram)
– 4 æg
– 1,5 dl fedtreduceret mandelmel
– 1/2 dl fint kokosmel
– 1 dl kokossukker
– 1 tsk. ren vanilje
– 1 tsk. bagepulver

Hvid chokolade glasur:
– 1 dl (50 gram) kakaosmør
– 3 spsk. mandelsmør
– 3 spsk. kokossirup
– 1 tsk. ren vanilje

1. Tænd ovnen på 175 grader i ca. 30 min.
2. Blend bananer og pæremos i en blender eller med en stavblender.
3. Kom æg, kokossukker og vanilje i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
4. Tilsæt pære/bananmosen.
5. Tilsæt kokosmel og mandelmel og bland det godt sammen.
6. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 30 min.

7. Kom alle ingredienserne til glasuren i en gryde og smelt det ved meget svag varme.
8. Glasuren kommes på den afkølede kage.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
(alle varerne er økologiske)
Fedtreduceret mandelmel
Fint kokosmel
Kokossukker
Ren vaniljepulver
Bagepulver
Kakaosmør
Mandelsmør
Kokos sirup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte beder med drys