Bagt grød med blåbær, kanel og mandler

Kvinde med stort K

Online Entrepreneur Awards 2015: K
Kvinder med stort K

Surveybee.dks Nominering “Kvinder med stort K” er ment som en hyldest til succesrige kvindelige online iværksættere med ben i næsen. De har håndplukket 15 opsigtsvækkende kvinder, der går forrest når det gælder online branding af dem selv og deres websites.

OG DE HAR VALGT MIG! 😀 Jubii, jeg er simpelthen så smigret og stolt. Det er en anderkendelse, hvis energi jeg kan køre længe på  – se min udtalelse om livet som selvstændig nederst i indlægget, og så vil ovenstående sætning måske give mere mening. 🙂

Stephanie Bak

koekkenetpaakvisten.dk

Køkkenet på kvisten er en dansk madblog, der er gået fra en fritidspassion til at være et næsten fuldtidsarbejde. Bloggen har nemlig vist sig at være så populær, at Stephanie nu prøver kræfter med en webshop. I kraft med at populariteten steg, begyndte Stephanie også at gøre sin blog mere personlig. Det har ført til at Stephanie, er begyndt at blive genkendt på gaden, hvor flere kommer op og spørger hende, om hun ikke er Stephanie fra Køkkenet på kvisten. Stephanie er et pragteksempel på hvordan man kan transformere interesse og hoby til forretning.

Her er Stephanies råd:

“Når du slet ikke kan lade være, skal du gå 100 procent efter det! 
Det er hårdt arbejde, og for mig var det i lang tid fuldstændig økonomisk ulønnet. Belønnningen får jeg til gengæld gennem anerkendelse fra mine følgere og fornøjelsen ved at lave det, jeg elsker aller mest. Det kan man ikke leve af alene – men den energi dét giver, kan man køre længe og langt på, så man kan yde det ekstra, det kræver at starte op som selvstændig. 
I mit tilfælde startede det hele faktisk som et tilfælde. – Passionen, hårdt arbejde, responsen og den motivation jeg får fra mine følgere har drevet Køkkenet på Kvisten til hvor det er i dag.
Mit noget selvmodsigende men samtidig bedste råd er derfor: 
Vær klar over hvad du går ind til og kast dig så hovedkulds ud i det, når du virkelig ikke kan lade være.”
Se alle 15 nominerede HER

Tak med stort T til surveyBee for den fine nominering og de fine ord! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt grød med blåbær, kanel og mandler