Bagt grød med jordbær og kokos

After eight milkshake

Jeg var ikke helt sikker på, om jeg skulle kalde denne lækre mynte-sag for en milkshake eller en smoothie?!  Under alle omstændigheder smager den skønt, og vil være et hit hos alle After Eight-fans. 🙂

Næste spørgsmål er så, om det er en dessert eller ren sundhedstreat?!
– Smagen argumenterer for førstnævnte, mens nedenstående info om ingredienserne argumenterer for sidstnævnte… 😀

Kakaonibs og raw kakaopulver:
– Indeholder mange antioxidanter og mineraler.
– hjælper med at fremme mental årvågenhed og evnen til at koncentrere sig.
– giver en følelse af lykke og opstemthed på en naturlig og sund måde.
– Indeholder store mængder magnesium, som virker muskelaflappende.

Avocado:
– Er en af vore sundeste frugter med et lavt sukkerindhold og højt indhold af sunde fedtstoffer, som sænker kolesteroltallet.
– Den er rig på umættede fedtsyrer, vitaminer og mineraler – heriblandt vitamin E, A og B.
– Den mætter godt og mindsker trangen til at småspise dagen igennem.
– Er som en maske for huden indefra.
– Indeholder og stimulerer til produktion af mange antioxidant forbindelser, herunder glutathion som beskytter mod cancer, hjertesygdomme, astma og grå stær.

Mynte:
– Er stimulerende
– fordøjelsesfremmende og modvirker luft i maven
– Virushæmmende og bakteriedræbende
– God mod menstruationssmerter

AFTER EIGHT MILKSHAKE:
(3-4 champagneglas)
– 4 dl mælk (jeg brugte sojamælk)
– bladene fra 1 bundt mynte
– 1 avocado
– 6 spsk. kakaonibs
– 1 spsk. kakao
– 8-10 dadler (de bløde i bakker – husk at fjerne stenene) 😉
– en håndfuld isterninger

Kom det hele – undtaget kakaonibs – i en blender og blend grundigt. Tilsæt derefter kakaonibs og giv det en hurtig tur mere – på den måde får du den lækreste smoothie med “knas”. 🙂

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Kakaonibs, øko
Raw kakaopulver, øko
Kakaopulver, øko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt grød med jordbær og kokos