Pina Colada Is (uden sukker og mælk)

Æggesalat

Jeg har udskiftet de mindre sunde sager med en masse proteiner i den her lækre æggesalat.
Den tager nærmest kun samme tid at lave, som at koge et æg. 🙂

Den er allerede blevet en favorit frokost/madpakke her på Kvisten. Især ovenpå et af mine hjemmebagte brød. 🙂

Æggesalat:
– 4 æg
– 1,5 dl hytteost
– 1/2 dl skyr
– 1-2 tsk. karry
– 1 tsk. honning
– 1 tsk. olivenolie
– smag til med urtesalt og friskkværnet peber
– karse som topping

1. Kom æggene i kogende vand og kog dem i 10 minutter.
2. Kom hytteost, skyr, karry, honning, olivenolie, urtesalt og peber i en skål og blend det med en stavblender.
3. Pil og hak æggene og kom dem derefter i skålen med de andre ingredienser.

Server evt. på hjemmebagt stenalderbrød, frø- og kernebrød eller verdens bedste knækbrød toppet med karse. 🙂

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pina Colada Is (uden sukker og mælk)