Æggesalat

Brøndkarsepesto

Måske har du allerede prøvet Verdens bedste pesto, og er enig i opskriftens noget så selvhævdende titel?!
Men værsgo’ – her får du opskriften på pestoen, som sætter spørgsmålstegn ved førnævnte påstand!

Lad mig endelig høre din dom, når du har prøvet begge opskrifter.

God fornøjelse med testsmagninger. 🙂

BRØNDKARSEPESTO:
– 1 bundt brøndkarse (bladene)
– 1 dl olivenolie
– 30 gram parmesanost
– 50 gram mandler
– 2 spsk. soja (tamari)
– 1 fed hvidløg
– 1 tsk. citronsaft
– 1 tsk. akaciehonning
– smag til med himalayasalt og friskkværnet peber

1. Rist mandlerne på en tør pande ved svag-middel varme til de tager lidt farve. Kom derefter soja på panden og lad det sætte sag på mandlerne.
2. Kom de sojaristede mandler og resten af ingredienserne i en skål og blend det hele sammen med en stavblender.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Himalayasalt, øko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggesalat