Marmorkage

Køkkenet på har modtaget en award

mikonomi_award_r_d_til_mere_mad_i_hverdagenKøkkenet på Kvisten er nomineret til Mikonomi Award: Råd til mere mad i hverdagen

Mikonomi skiver:

“På Mikonomi.dk er vi stolte af at kunne præsentere jer for 25 af de sejeste danske madbloggerede.

Med denne award ønsker vi at sætte fokus på de dygtige madbloggere, der inspirerer til en sjovere hverdag fyldt med smagsfyldte og farverige madkreationer, som enhver med minimale evner i et køkken kan lave. Ikke nok med at de udvalgte bloggere byder på nye ideer til hverdagsmaden og de søde fristelser til fritiden, så leverer de alle deres opskrifter på yderst appetitlig vis. Bloggerne giver nogle rigtige gode bud på, hvad du kan give dig i kast med, hvis du vil have allermest ud af dine råvarer. Ikke nok med at byde på ny inspiration så hjælper disse bloggere deres læsere til, hvilke råvarer der er i sæson, hvordan du kan få det meste ud af den mad, du har tilbage i køleskabet og genopfinder gamle klassikere.

Fælles for de 25 nominerede er altså, at de alle byder på inspiration til, hvordan det er muligt at lave hverdagsmad og kager, der ikke nødvendigvis skal være kedelige, smagsløse og springe budgettet. Det handler om, at få det meste ud af det man har, både hvad gælder madbudgettet men i den grad også de råvarer, der er tilgængelige i dit køkken og i den pågældende sæson.

Mikonomi.dk har vi fundet disse madbloggere både interessante og inspirerende, og vi håber meget, at også I vil besøge og lade jer inspirere af disse 25 seje madbloggere. Vi vender snart tilbage med endnu mere inspiration!”

 JEG ER MEGET STOLT AF MIN PLACERING SOM NUMMER…anbefalet_af_mikonomi

15. Køkkenet på kvisten

WWW.KOEKKENETPAAKVISTEN.DK

“Vi lever af det vi spiser! Forhold dig til din mad og lyt til din krop. Kig på varedeklarationen, når du handler ind. På dén måde ved du, hvad det rent faktisk er, du fylder i din krop. Giv kroppen dét, der giver den de bedste kriterier for at være den bedste udgave af dig selv – og husk der ikke kun er én rigtig måde at leve og spise så, så mærk efter, og gør dét, der føles rigtigt for dig.”

I Køkkenet på Kvisten tages der hensyn til kroppens behov for energi, der er fokus på de råvarer, der er sunde og nærende, men uden at det bliver alt for helligt. Selvom du primært vil finde sunde opskrifter på lækre sager uden gluten og raffineret sukker, så skal der også være plads til lidt af det usunde en gang imellem. Denne balance har Stephanie virkelig styr på, og derfor er der stor inspiration at finde på hendes flotte madblog.

Se alle de nominerede og alle placeringerne HER

Tak til Mikonomi for den fine Award og de fine ord .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmorkage