Bagt grød med rabarber og mandel

Nuss-topping

Den opmærksomme Kvisten-følger ved, at jeg for et par uger siden besøgte Cille i Berlin.
Det kom der en masse godt ud af – blandt andet KPK spiseguide i Berlin – men også en masse inspiration til nye, lækre opskrifter. 🙂

Den førnævnte opmærksomme Kvisten-følger vil også vide, at Cilles og mit yndlings Berliner-spisested hedder Daluma og serverer sundhed forklædt som farverige smoothies, de skønneste morgenmadsretter og sprøde frokostsalater.

Jeg har forsøgt at gøre Daluma kunsten efter med den her nøddecreme – eller for at blive i den berlinske stemning Nuss-topping – og det er i den grad lykkedes mig, hvis jeg selv skal sige det. 🙂
Jeg kunne selvfølgelig også have kaldt Nuss-toppingen for hjernemad – for superfood for din hjerne, er lige præcis hvad den er. 🙂

Toppingen smager godt på grød, skyr, yoghurt, desserter, kage, is etc., og den er et must oven på min “Pro-biotisches muesli”, som I får opskriften på i morgen. 😀

NUSS-TOPPING:
– 50 gram mandler
– 50 gram hasselnødder
– 50 gram paranødder
– 50 gram macadamianødder (eller cashewnødder)
– 400 gram vand
– 100 gram dadler (dem i bakker – og vægten er efter stenene er fjernet)

Kom alle ingredienserne i en blender og blend det grundigt.
Man kan også komme det hele i en skål og bruge en stavblender.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt grød med rabarber og mandel